Grondwerk

Het juiste materiaal voor de klus

Ons modern werkmateriaal stelt ons in staat om verschillende grondwerken aan te pakken. Voor elke klus bestaat namelijk een ideale graver of machine om te nivelleren. Die hebben wij.

Van klein tot groot

Grondwerken is een noemer waar vele verschillende klussen onder vallen. Een vloer of oprit uitgraven, een tuin nivelleren, een (zwem)vijver graven, tot ingrijpende werken zoals funderingen graven en de aarde wegvoeren. Van klein tot groot kan je bij Absorb Projects terecht.

Veiligheid voor alles

Wij werken altijd met veel respect voor de veiligheid van iedereen. Onze eigen medewerkers zijn ervaren in elke situatie en zorgen ook voor een veilige werf voor wie komt kijken hoe de werken vorderen.

Onze krachtige machines garanderen precies en snel graafwerk.

Abso gebruikt altijd de meest geschikte graafmachine voor uw grondwerken. Onze grondwerkspecialisten analyseren de aard en het gewicht van uw bouwproject. En nemen de samenstelling en draagkracht van de ondergrond onder de loep.

Wij verharden en effenen elk terrein in Oost-Vlaanderen.

Abso is uw gespecialiseerde aannemer die elk terrein kan verharden of effenen. Wij effenen met de juiste technieken en materialen uw ondergrond en hopen hem op.

U kiest het materiaal: kasseien, klinkers, asfalt, steenslag. En onze grondwerkspecialisten zorgen voor een mooi en functioneel resultaat:

  • een parkeerterrein in asfalt
  • een verharde oprit
  • een verhoogde zone in uw tuin
  • bouwklare bouwgrond
  • ophoping van ondergrond
Contacteer ons

Oplossing nodig?

Wij bieden een totaalplaatje aan: van afbraak over opkuis tot opbouw.

Contacteer ons