Afbraakwerken

Uw aannemer afbraakwerken regio gent

Afbraakwerken en sloopwerken vragen om precisie. Daarom is Absorb uit Gent (Oost-Vlaanderen) uw geknipte partner voor de afbraak van woningen, industriële gebouwen en andere infrastructuur.

Vakkennis en veiligheid zijn de sleutelwoorden bij sloopwerken en afbraakwerken. Met Absorb bent u gerust.

Uw afbraakaannemer houdt rekening met materiaal, ligging, omgevingsfactoren, veiligheid en milieu. Geef uw sloopwerken dus in de handen van uw afbraakspecialist.

Zo kunt u zich al concentreren op de volgende fase van het project. Ook voor renovatiewerken en grondwerken staan wij altijd klaar!

Sloopwerken met zachte hand in heel Oost-Vlaanderen.

Afbraakklus in uw woning? Begin er niet zelf aan. Schade aan de structuur van uw gebouw vermijdt u maar beter. En een ongeval schuilt in een klein hoekje. Contacteer dus uw afbraakaannemer Abso in Gent (Oost-Vlaanderen) voor binnenafbraak en kleinere sloopwerken. Wij ontmantelen uw gebouwen met de grootste precisie en vakkennis.

Uw afbraakspecialist verwerkt ook uw slooppuin.

U weet niet waar naartoe met uw afbraakafval? Bouwafval opruimen is een karwei. Ook daarvoor kunt u rekenen op uw sloopaannemer: Absorb.

Wij sorteren en verwerken uw sloopafval volgens de voorschriften van de milieuwetgeving. Dat zijn onze zorgen, niet de uwe.

Contacteer ons

Oplossing nodig?

Wij bieden een totaalplaatje aan: van afbraak over opkuis tot opbouw.

Contacteer ons